8 ijzersterke voordelen als student aan de Gezondheidsschool

Kwaliteitsvolle opleidingen


Laagste inschrijvingsgeld


Gratis proeflessen


Voor iedereen op niveau

Les van vakexperts


Examengarantie


Mogelijkheid tot stage


Volg ons op de voet!

Bekijk ons volledige aanbod


1. Je volgt een kwaliteitsvolle opleiding

De Gezondheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques. Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Door deze erkenning biedt de Gezondheidsschool haar studenten een voordelige opleiding.

2. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan de Gezondheidsschool, doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school bieden we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aan. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je in aan een extra voordelig tarief.

3. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je gratis hoofdstukken om te downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding mag verwachten. Je mag ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.

4. Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, terwijl we ook een goede inhoud van de cursus garanderen. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je zeker de kennis opdoet die nodig is om het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby. Wanneer je toch een zekere voorkennis zou moeten hebben staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

5. Je krijgt les van professionals in hun vak

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om te werken binnen de sector. Bovendien zullen de docenten je extra startersinformatie geven, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan het de Gezondheidsschool? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

6. Examengarantie

De Gezondheidsschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Een herkansing nodig? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

7. Je hebt de kans een stage te volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat is mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de gezondheidssector. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde!

8. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enzovoort. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-