companyFaqHeader

Algemeen

De Gezondheidsschool, onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van gezondheid, wellness en coaching.

Bij ons leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van gezondheid, wellness, massage en coaching. Onze cursussen werden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren!

We werken met de meest moderne didactische materialen en ondersteunen onze studenten tijdens hun studie via het online leerplatform. Via razendsnelle servers kan je je cursus downloaden en je huistaken maken. Onze docenten verbeteren daar je huiswerk en geven je persoonlijke feedback.

Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière in de wereld van Gezondheid, Massage en Coaching een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Bekijk hier het uitgebreide aanbod aan opleidingen.

Contact opnemen

Je kan met ons contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website.

Examen & Diploma

De meeste examens zijn schriftelijk en worden afgelegd in één van de lesgebouwen van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Eén van hun medewerkers downloadt het examen van onze server en begeleidt je naar een klaslokaal waar je examen aflegt. Je mag je boeken en gsm niet mee naar binnen nemen. Wanneer je klaar bent, wordt het examen door de medewerker ingescand en op onze server gezet. De docent kan het examen dan onmiddellijk downloaden en binnen de twee weken verbeteren. Wanneer je geslaagd bent, verschijnen je punten automatisch op het studentenplatform. Je diploma wordt dan opgemaakt en verstuurd via de post.

Je kan in Nederland ook examen afleggen in de gebouwen van het Centrum Voor Afstandsonderwijs in Breda.

In sommige gevallen kan je ook gewoon thuis op de pc examen afleggen. We checken dan via camera- en geluidsopnames of je al dan niet spiekt.

Volg je een groepsles? Dan leg je steeds de laatste les van je opleiding examen af. Jouw docent geeft hier aan het begin van de cursus de nodige uitleg over.

Inschrijven

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:

  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.

Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

Stage lopen

Een stage is zeker en vast mogelijk. Bij sommige specifieke cursussen is het verplicht, maar bij het merendeel is het een optie. Op onze website vind je bij praktische informatie op de pagina van je cursus snel terug of er een verplichte stage aan jouw opleiding gekoppeld is. Ben je al ingeschreven? Dan vind je op je eCampus alle informatie over jouw stage, examen en diploma. 

Vacatures

Wil je online lesgeven aan de Gezondheidsschool? Dan moet je tot de besten in je vakgebied behoren. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in bijberoep of 3 jaar ervaring in hoofdberoep. Je hebt een geldig ondernemingsnummer. Didactische ervaring is een must.

We hebben een speciale recruteringsprocedure op afstand via Skype of via de pc. Je kan -indien je dat echt wil- ook een afspraak maken met één van onze medewerkers in de kantoren van het Centrum Voor Avondonderwijs in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Na een eerste kennismaking wordt de verdere sollicitatieprocedure toegelicht.

websiteFaqHeader

Algemeen

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven

Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.
 
Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.
 
Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0