Psychologie & Therapie

Psychologie & Therapie

Wil jij technieken als Mindfulness of NLP aanleren om meer inzicht te krijgen in de menselijke psyche? Dan is een boeiende opleiding over Psychologie & Therapie de perfecte keuze. Zo focus je met een open blik op het welzijn van de mensen rondom jou!

Leer dankzij onze praktijkgerichte cursussen hoe jij op een professionele manier antwoorden geeft op verschillende persoonlijke vraagstukken en mensen begeleidt op vlak van relaties, seks of hun carrière. Dankzij de begeleiding van onze docenten stoom je jezelf klaar voor een nieuwe carrière waarin je anderen met jouw waardevol advies bijstaat.

Kies uit een van onze praktijkgerichte groepsopleidingen, virtuele lessen en thuisstudies jouw favoriete cursus. Een verstandige keuze voor een betere toekomst.


allSubthemesWithinTheme Psychologie & Therapie


beSureOfYourFuture

Het menselijke brein boeit wetenschappers van over de hele wereld al eeuwen. Welke geheimen liggen er onder onze schedel? Klaar om ze te ontrafelen? Start dan nu met een cursus psychologie en neem een mentale voorsprong op je concurrentie. Bovendien ben je na afstuderen in een heleboel sectoren meer dan welkom. Aan het werk dus!

Ikzelf vind het belangrijk dat de mensen in mijn praktijk zich regelmatig bijscholen. Kwestie van bij de les te blijven en steeds mee te zijn met alle ontwikkelingen en inzichten. Ideaal is via avond- of afstandsonderwijs, want dat valt makkelijk te combineren met het werk hier in de praktijk. - employerSpeaks

Psychologie & Therapie

trendsCapitalized

Mentaal welzijn en mentale weerbaarheid krijgen de laatste jaren meer aandacht. We zijn het er ondertussen allemaal over eens dat mentale weerbaarheid de sleutel tot geluk vormt. Landen worden gerangschikt op hoe gelukkig de inwoners zijn en overheden van over de hele wereld strijden voor gelukkigere burgers. Want gelukkige burgers zijn gezonder en presteren beter. Daarnaast zoeken we geluk ook meer dan ooit op. Het is een streefdoel an sich geworden. Een inzicht in je eigen psychologie en in die van de mensen rondom je is daarin onmisbaar. Klaar om als psychologisch expert aan de slag te gaan?

Psychologie & Therapie, hundredPercentOfTheTime

Verschillende mobiele apps en websites proberen de taak van een psycholoog op zich te nemen. Op het eerste gezicht zijn ze goedkoper en misschien werken ze wel even. Toch is een echte therapeut veel effectiever. Onderzoek na onderzoek ijvert dan ook voor therapeuten met kennis. Iemand zoals jij, dus. Psychologie is nog steeds een vakgebied waarin er veel ontdekt wordt. Op die manier begrijpen we elkaar telkens een beetje beter. Als therapeut wacht er jou ongetwijfeld een enorm boeiende toekomst, vol uitdagingen en met heel veel voldoening.

Als therapeut besef ik heel goed dat je bijscholen noodzakelijk is. Ik kreeg de laatste jaren enorm veel sporters over de vloer. Die hadden heel specifieke noden. De cursus die ik bij jullie gevolgd heb, gaf mij alle antwoorden die ik zocht. Ons vakgebied is altijd in beweging. Ik beveel mijn collega-therapeuten dan ook aan altijd te blijven meegroeien en zelf een cursus in de hand te nemen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat er veel interesse is om jezelf psychologisch verder te ontwikkelen en om anderen te helpen. Een opleiding uit het thema helpt je om te blijven onderzoeken en ontdekken. Het is een avontuur waarbij we onszelf en andere mensen elke dag iets beter leren kennen. Je vindt gegarandeerd het antwoord dat je zoekt!

niceToKnowHeader

  • Emoties versterken je herinneringen. Hoe groter je emotie, hoe groter de kans dat je gebeurtenissen onthoudt.
  • Volgens verschillende studies piekt ons concentratievermogen na tien minuten. Voldoende afwisseling is dus belangrijk.
  • Onderzoek toont aan dat we zo'n 30% van onze dag dagdromend doorbrengen.
  • De meeste van de keuzes die we dagelijks maken, maken we op automatische piloot.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0