Studentenpakketten Beauty Blue

Voor sommige opleidingen aan de Gezondheidsschool heb je extra materiaal nodig. Dit materiaal koop je aan via Beauty Blue; dé leverancier van kwaliteitsvolle en professionele pakketten in de beauty, wellness en fashion branche. De pakketten die je aankoopt bij Beauty Blue zijn speciaal samengesteld door de docenten van de Gezondheidsschool en worden geleverd door de beste leveranciers. Op deze manier is de inhoud van elk pakket steeds perfect afgestemd op jouw opleiding, én op je toekomstige carrière.

Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Om een opleiding aan de Gezondheidsschool af te ronden volstaat een standaardpakket. Wil je nadien echter graag als zelfstandige aan de slag of bezit je graag meer producten en toestellen om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen.

De aankoop van een pakket bij Beauty Blue garandeert je een uitstekende kwaliteit en een investering in je toekomst. Met de juiste producten en materialen lever je immers het beste werk af. Heb je specifieke vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-