Een gezonde geest in een gezond lichaam

De Gezondheidsschool is dé plek bij uitstek voor wie professioneel aan de slag wil met het thema gezondheid. Onze waardevolle beroepsopleidingen zijn voor iedereen toegankelijk en spitsen zich toe op zowel fysieke als mentale gezondheid. Met onze grote verscheidenheid aan thema's, zoals Koken & Bakken en Psychologie & Therapie, vind jij altijd wat je zoekt. Via groepslessen, virtual classes of thuisstudies leren onze topdocenten jou alle kneepjes van het vak!

Fysieke gezondheid

Het eerste luik binnen onze school heeft als uitgangspunt fysieke gezondheid. Hieronder vallen opleidingen zoals Fitnessinstructeur, Pedicure en Voedingsdeskundige (Allround). Klaar om de beste versie van jezelf te worden, van top tot teen? Bekijk dan snel ons cursusaanbod en kies de opleiding die bij jou past!

schrijf je hier in

Mentale gezondheid

Minstens even belangrijk als lichamelijke gezondheid is mentaal welzijn. Wat je denkt en voelt, heeft immers een grote invloed op je fysieke staat. Hierbinnen bieden we opleidingen aan zoals Angstcoaching, Praktische Psychologie en Assertiviteitstraining. Help jij mensen graag het glas halfvol te houden? Wees er dan snel bij en bekijk ons cursusaanbod!

schrijf je hier in

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-