teacherLabel

Lotte Geertsen

4/5

Lotte is voedingsdeskundige en oprichtster van FruityFit. Sinds 2016 geeft ze persoonlijk voedingsadvies & helpt ze vooral dames om een voedzame haalbare routine op te bouwen die hen helpt hun doelen te bereiken. Vaak komen ze bij haar om op een gezonde manier af te slanken of gezonder te leren eten.

Nog tijdens haar studie Allround voedingsdeskundige die ze via het centrum voor avondonderwijs volgde - startte ze in bijberoep met Fruityfit!
Ondertussen is haar praktijk & platform uitgegroeid tot een serieus bedrijf en werkt ze fulltime voor zichzelf. 

Sinds haar pubertijd heeft Lotte zelf ook gestruggeld met haar gewicht en heel veel diëten geprobeerd, helaas zonder blijvend resultaat want ze hield het nooit vol. Toen ze 25 was, woog ze 120 kg en moest ze medicatie voor haar hoge bloeddruk nemen. Toen ging de knop om & ging ze vooral op zoek naar info over voeding & hoe haar lichaam werkt. Zo kwam Lotte erachter wat er wél ging werken en begon ze eindelijk goed voor haarzelf te zorgen mét blijvend resultaat.

Nu helpt ze jou graag op weg om haar kennis over voeding bij te spijkeren & je klaar te stomen om hier ook een carrière in op te bouwen. Zodat jij anderen ook op weg kan helpen.

teacherGivesCourse KindervoedingsadviseurAfslankingsconsulentand Natuurvoeding. Lotte teacherAlsoGivesCoursesVoedingsdeskundige Allround.

startdataLabel

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Voedingsdeskundige Allround Monday 02-09-2024 05-05-2025 Kortrijk 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

Lotte Geertsen givesCourses

Voedingsdeskundige Allround

Volg de opleiding Voedingsdeskundige en word een krak in je vak als Voedingsexpert.

Kindervoedingsadviseur

Volg les in je eigen regio. Kom alles te weten over gezonde voeding voor je kind.

Afslankingsconsulent

Volg de opleiding Afslankingsconsulent en word een krak als Afslankingsconsulent.

Natuurvoeding

Schrijf je in voor de opleiding Natuurvoeding en ontdek de kracht van de natuur.