Beauty Consultant, cpProfessionWithFuture

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Volg je droom van een carrière in de beautysector! Begin als beautyspecialiste in een gezondheidscentrum of schoonheidssalon. Of start je liever als zelfstandig schoonheidsdeskundige of allround schoonheidsspecialist? De beautywereld ligt aan je voeten!

Iets voor jou? Volg dan deze thuiscursus Allround Beauty- en Wellnessdeskundige! In vier modules leer jij hoe je je klanten in de watten legt en laat stralen van kop tot teen.

cpWouldYou
 • een expert worden in beauty, make-up, massage, nagelverzorging en nog zo veel meer
 • een carrière uitbouwen in de beautybranche
 • klanten verwennen met een gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen
 • al doende leren door je kennis op jezelf, vriendinnen en familieleden toe te passen
 • thuis studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
Beauty Consultant Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€1095

cpProgram Beauty Consultant Allround
Schoonheidsspecialist
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Schoonheidsspecialist

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar!

Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, pedicure en make-up. Omdat jouw klanten ook van de behandeling zelf willen genieten, ontdek je diverse massagetechnieken. Zo bied je klanten een totaalpakket aan. Pure verwennerij!

Zo word jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als medewerker in een schoonheidssalon of een gezondheidscentrum. Start je liever als zelfstandig deskundige? Ook daar bereidt deze opleiding je tot in de puntjes op voor!

readMore
Massagetherapeut
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Massagetherapeut

Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ben jij iemand die anderen graag een relaxerende ervaring of een heilzame behandeling geeft? Wil je hier professioneel mee bezig zijn en er je beroep van maken? Dan is deze cursus jouw ding!

Als Masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning, voorkom je kwaaltjes en behandel je overbelaste spieren. Het is een boeiende job die bovendien veel voldoening geeft! Tijdens de cursus leer je, naast een introductie in de anatomie, allerlei massagetechnieken: van effleurage, over duimrollen, tot petrissage. Je ontdekt ook diverse massageproducten en hoe je een eigen praktijk professioneel inricht.

Breng het lichaam van klanten in topconditie en ga voor een topcarrière!

readMore
Pedicure
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Pedicure

Onze voeten verdienen aandacht en zorg. Goedverzorgde voeten zijn niet enkel belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor je uitstraling. Wil jij klanten laten genieten van een professionele voetverzorging? Heb je zin in een carrière als zelfstandig pedicure? Dan is deze thuiscursus helemaal iets voor jou!

Tijdens deze opleiding leer je alles over de anatomie van de voet, verzorgende producten en hoe je de meest voorkomende voetproblemen deskundig aanpakt. Ook bestudeer je ontspannende voetmassages: een onmisbaar onderdeel van een deugddoende en relaxerende totaalbehandeling. Zelfs schoenadvies komt aan bod.

Zo voorzie jij klanten van een heel gepersonaliseerde service. Dankzij jou lopen mensen opnieuw op wolkjes!

readMore
Visagie Allround - MUA
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Visagie Allround - MUA

Is make-up jouw passie? Laat je graag mensen stralen? Dan is de thuiscursus Visagie echt je ding. Heel wat mensen zijn namelijk op zoek naar een creatieve en bekwame Visagiste! Ze zijn op zoek naar jou!

Visagie vraagt om een heel persoonlijke aanpak. Elk gezicht is anders. Iedereen heeft andere wensen. Dankzij deze opleiding weet jij perfect hoe je elk type gezicht een unieke en sublieme look geeft. Klanten komen keer op keer terug voor de fantastische uitstraling en het zelfvertrouwen dat jij hen biedt!

Tijdens de opleiding leer je alle moderne en klassieke make-uptechnieken kennen. Je leert sterke punten accentueren en gebreken vlot maskeren. Zo ben je helemaal klaar om de beauty- en fashionsector in een flits te veroveren!

readMore
Gelnagels
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Gelnagels

Mooie, trendy en verzorgde nagels zijn hét visitekaartje van de moderne en professionele vrouw. Het straalt altijd klasse uit. Wil jij de nieuwste trends zelf maken en aan je klanten aanbieden? Dan is deze thuiscursus écht iets voor jou!

Je leert stap voor stap en onder begeleiding van een ervaren nagelstyliste hoe je je klanten een professionele manicure geeft en perfect gelnagels zet. Van een subtiele babyboom die iedereen prachtig staat tot kleurrijke en opvallende creaties; na deze cursus heb je alles in de vingers. Nagels worden het witte doek waar jij kunst op zet!

Schrijf je in en ga meteen van start. Oefen op vrienden of familie, en sta versteld van het resultaat!

readMore
Allround Beauty Consultant thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Module 1: Schoonheidsspecialist
 • Module 2: Massagetherapeut
 • Module 3: Pedicure
 • Module 4: Keuzevak Visagie (Allround) OF Gelnagels
Allround Beauty Consultant thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Beautyspecialiste
 • zelfstandig Schoonheidsdeskundige
 • Allround Schoonheidsspecialist
 • Eigenaar/Medewerker Schoonheidssalon
 • Eigenaar/Medewerker Wellnesscentrum
 • Workshops geven

ccpJoinOurTeamHeader

ccpJoinOurTeamInfo

Bruno Crabbé Bruno Crabbé

ccpTeachesCourse
Personal Coach

Na een carrière van meer dan 10 jaar in de IT sector ging Bruno zijn pa...

Sarina VERBEEK Sarina VERBEEK

ccpTeachesCourse
Relatiecoach

Docente Sarina Verbeek heeft haar eigen praktijk “Sexolutions” in ...

Marijn Declerck Marijn Declerck

ccpTeachesCourse
Aromatherapie

Marijn Declerck heeft meer dan 20 jaar ervaring in het volwassenenonde...

ccpRecognitionPartOne
ccpRecognitionPartTwo

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.