All You Can Study

Jouw persoonlijk studietraject

Studeer wat je wil, zoveel je wil

Met het All-you-can-study traject biedt de Gezondheidsschool jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt zo veel opleidingen als je zelf wenst. Net zoals in een Persoonlijk Studietraject (PST) beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo kan je dus perfect verschillende PST’s na elkaar – of tegelijk – volgen. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Wat kost deze opleiding?

De kostprijs van een AYCS-traject aan de Gezondheidsschool is afhankelijk van het traject dat je volgt. Je betaalt een vasteprijs waarna jij een jaar lang zoveel cursussen volgt als je wil, met een maximum van 3 opleidingen tegelijkertijd. Je kan dit bedrag éénmalig betalen, of jouw betaling spreiden. De minimum looptijd van een AYCS-traject is één jaar. Voor meer informatie, neem contact op met onze opleidingsconsulenten via het contactformulier.

Wanneer kan ik starten?

Met een AYCS-traject start je wanneer je zelf wil. Als AYCS’er kan je rekenen op de beste service die onze school te bieden heeft; jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, op wie je een jaar (of langer) kan rekenen. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Je hoeft je hier echter niet aan te houden; jij beslist ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Heb je hiervoor interesse? Mail dan naar info@gezondheidsschool.be. Je kan ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties. Dit kan elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0